seksističkih pravila koja će vas šokirati

Odnos između muškarca i žene 1938. godine bio je uvelike drugačiji nego danas. Žene su se morale ponašati po strogim i besmislenim pravilima tog doba koja su bila izrazito seksističkog naboja.

27.2.2015.
11:03
VOYO logo

1. Ne budite sentimentalni i ne pokušavajte ga natjerati da kaže nešto što ne želi. Muškarci ne vole suze, naročito ne na javnim mjestima.

2. Nemojte na retrovizoru popravljati šminku, on je muškarcu potreban tijekom vožnje i užasno ga nervira kada mora okretati glavu da bi vidio što je iza njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Nemojte sjediti u nepristojnim pozama i ostavljati dojam da se dosađujete, čak i kada vam zaista jest dosadno. Nabolje bi bilo da uopće nikada ne žvačete žvakaću gumu u javnosti, a ako baš morate radite to potiho i zatvorenih ustiju.

4. Uvijek se odijevajte u svojoj sobi iza zatvorenih vrata kako ga ne bi provocirali. Kada dođe po vas dočekajte ga s osmijehom, budite spremni i nikada nemojte dozvoliti da vas čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Muškarci ne vole djevojke koje posuđuju maramicu i pritom je još zaprljaju ružem. Šminkajte se u privatnosti, gdje vas on ne može vidjeti.

6. Nemarna žena nije privlačna. Stoga, ne pričajte dok plešete, jer muškarac kada pleši, želi samo plesati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Ako vam je potreban grudnjak, nosite ga. Nemojte podizati suknju i pazite da se čarape kojim slučajem ne bi naborale.

8. Nikada u javnosti nemojte izražavati emocije. Svako otvoreno iskazivanje privrženosti, loše je, jer muškarca posramljuje i ponižava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9. Ne ćaskajte s konobarom o tome kako ste se dobro provodili s nekom drugom osobom. Muškarac zaslužuje vašu punu pažnju.

10. Ne razgovarajte o odjeći i nemojte niti pokušavati opisati mu svoju novi haljinu. Udovoljite mu i pričajte samo o onome o čemu on želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11. nemojte piti alkohol jer muškarac očekuje da održite dostojanstvo tijekom večeri. Od utjecaja alkohola neke djevojke postanu 'pametne', a druge pak luckaste.

12. Ako razgovarate s drugim muškarcem, nemojte biti previše upadljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13. Kap koja bi prelila čašu bila bi ona da se onesvijestite od previše alkohola. Nakon tog nemilog događaja vaš vas partner vrlo vjerojatno više nikada ne bi pozvao na spoj.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo