ČAKOVEC IMA SVOJ E-VRTIĆ: / Djeca uživaju u kreativnim aktivnostima, a roditelji? Jako su zadovoljni

Image
Foto: eMeđimurje

Takav vrtić je novi za sve, a odvija se preko Viber grupa gdje se roditelima i djeci šalju ideje za odgojno-obrazovne aktivnosti koje onda mogu raditi kod kuće

8.4.2020.
22:37
eMeđimurje
VOYO logo

Epidemija koronavirusa ispraznila je vrtiće i škole, a nova situacija donijela je i neke nove ideje kako animirati djecu i učiniti da im barem donekle normalno prođu ovi dani izolacije. Tako je primjerice Dječji vrtić "Loptica" iz Čakovca sa svojim zaposlenicima i stručnim suradnicima odlučio olakšati roditeljima i djeci pa su osmislili e-vrtić, odnosno "vrtić na daljinu".

Kako piše eMeđimurje, takav vrtić je novi za sve, a odvija se preko Viber grupa gdje se roditelima i djeci šalju ideje za odgojno-obrazovne aktivnosti koje onda mogu raditi kod kuće. Riječ je o kratkim aktivnostima koje su prilagođene uzrastu i zanimljive djeci te su ujedno poticaj roditeljima za kvalitetno druženje s klincima. Roditelji su iznimno zadovoljni ovakvim vrtićem, a fotografije koje djeca šalju njihove odgojateljice čine ponosnima, piše eMeđimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

"Sa svojim područnim odjelima 'Medo' u Orehovici i 'Lavić' u Svetom Đurđu, Dječji vrtić 'Loptica' Čakovec ovim se putem zahvaljuje roditeljima na ukazanom povjerenju, strpljenju i razumijevanju! Budimo odgovorni, ostanimo kod kuće!", glasi njihova poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo