ZUBAR OSUĐEN ZBOG PEDOFILIJE OPET RADI S DJECOM U DOMU ZDRAVLJA: / Kaznu zamijenio radom za opće dobro

Image
Foto: thinkstock, fasphotographic

Djevojčicu, koja je tada imala samo 13 godina, ovaj je zubar u parku ljubio i dirao po intimnim dijelovima tijela na klupici u parku.

21.12.2017.
7:56
thinkstock, fasphotographic
VOYO logo

Zubar koji je seksualno zlostavljao djecu uspio je zatvorsku kaznu zamijeniti radom za opće dobro, a roditelje žrtava posebno je šokirala činjenica da taj muškarac i dalje radi u domu zdravlja, i to s djecom.

Priznao nedjela i tražio zamjenu zatvora za rad za opće dobro

Taj je zubar u srpnju 2016. pravomoćno osuđen zbog čak tri kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, piše 24 sata. Kazna zatvora u trajanju od godinu dana kasnije mu je zamijenjena radom za opće dobro. Zamjenu je tražio pod objašnjenjem da ranije nije osuđivan, a i zbog toga što se mora brinuti o bolesnim roditeljima. Tu je kaznu odradio, a sve za što ga se optužuje je priznao na suđenju. Naime, ovaj 48-godišnji stomatolog, koji ima ordinaciju u jednom gradskom Domu zdravlja, 2015. je počinio dva bludna djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčici poslao sliku spolovila

Jedno se dogodilo u stanu, a drugo u parku, a osuđen je i za upoznavanje djece s pornografijom jer je jednoj djevojčici poslao sliku spolovila. Djevojčicu, koja je tada imala samo 13 godina, ovaj je zubar u parku ljubio i dirao po intimnim dijelovima tijela na klupici u parku. Roditeljima je o zlostavljanju djevojčice ispričala susjeda koja je sve vidjela, a da stvar bude gora, cijela je obitelj poznavala zlostavljača jer im je svima bio zubar. Da je djevojčica seksualno zlostavljana potvrdili su i psiholozi i psihijatri. Nakon što su se njezini roditelji žalili zbog toga što zlostavljač i dalje radi kao stomatolog u domu zdravlja, i to s djecom, Časni sud Hrvatske komore dentalne medicine potvrdio je zabranu obavljanja te djelatnosti na šest mjeseci, no u domu zdravlja kažu da ih nitko nije obavijestio o tome da je tom stomatologu zabranjen rad, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo