rastući asortiman kućnog tekstila / Family.hr webshop: Pronađite moderne posteljine prirodnih materijala, ali i više od toga

Image
Foto: PR fotografije

Family.hr shop, kao i lanac prodavaonica Family, otvorila je tvrtka Intertekstil Stanić, dugogodišnji igrač i jedno od najzvučnijih imena na hrvatskom tržištu tekstila, zaslužna za opremanje brojnih turističkih kapaciteta u Hrvatskoj (i šire).

6.6.2016.
14:46
PR fotografije
VOYO logo

Fokus je ponude family.hr širok asortiman vlastitih brandova i proizvoda, osmišljenih, dizajniranih i/ili proizvedenih u Hrvatskoj, kao što su mornarski Nautika i Mare Nostrum, boho Hypnotic, suvenirski Hrvatski Gradovi i mnogi drugi.

Osim vlastitih brandova, family.hr posjetiteljima nudi i kvalitetne brandove kao što je Pierre Cardin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnost family.hr je i usluga šivanja po mjeri, koja je dostupna za veliku većinu vlastitih Family i Intertekstil brandova proizvoda.

Želja je web trgovinom omogućiti pristup Family proizvodima i kupcima van gradova u kojima postoje Family trgovine, koji sada mogu na brz i udoban način pregledati našu ponudu i uživati u našim posteljinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, uloga family.hr-a je da, putem bloga, pomogne kupcima savjetima, idejama i malim zrncima inspiracije, kako bi osigurali njihovo zadovoljstvo i, na koncu, ugodniji san.

Image
Foto: PR fotografije

Dizajn web trgovine posebno je prilagođen prikazu na smartphonima i tabletima, a sve posjetitelje očekuju i brojne promocije i akcije, te posebne nagrade i kuponi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupci svoje narudžbe mogu platiti karticama i putem internet bankarstva ili pak pouzećem po prispjeću pošiljke. Osigurana je dostava na području cijele Hrvatske, besplatna za sve narudžbe preko 300 kn.

Osim posteljina i posteljnog programa (plahte, deke, popluni i jastuci, prekrivači i štep deke), na family.hr možete pronaći i ostali kućni asortiman, od ručnika i kupaonskih ogrtača, preko stolnjaka do dekorativnih staza i jastučića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u ponudi proizvedeno je od najkvalitetnijih prirodnih materijala (pamuk – percale, ranforce, saten, frotir, velur,…), uz kontrolu dobavljača, porijekla sirovine i tehnologije obrade iste.

Osim kućnog, family.hr i tvrtka Intertekstil Stanić nude i širok asortiman hotelskog i apartmanskog (turističkog) tekstila, s referencama preko 150 hotela (preko 50 visoke kategorije), velikim brojem chartera i nebrojeno apartmana i apartmanskih smještaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo