Pustolovine Petra Pana / Fantastični TV spektakl za djecu, ali i odrasle!

Osim sjajne filmske grafike, odlično smišljenog scenarija, te besprijekorne realizacije, skupljena je i impresivna glumačka postava ovom TV spektaklu. Ne propustite 'Pustolovine Petra Pana' večeras u 20 sati na RTL Televiziji.

20.12.2013.
11:50
VOYO logo

Tamo gdje je sve počelo vodi se velika bitka. Odrastajući na ulicama Londona, siroče Petar (Charlie Rowe) i njegovi prijatelji preživljavaju džepareći prolaznike. Jednoga dana njihov mentor Jimmy Hook (Ryhs Ifans) okupi dječake kako bi ukrali neprocjenjivo, a neki smatraju i čarobno blago koje će ih transportirati u novi svijet.

Nigdjezemska je zemlja puna bijelih prašuma i misterija koji skrivaju tajnu vječne mladosti, u kojoj putnici  koji su tamo nekako uspjeli pristići, dočekuju nove pridošlice s uzbuđenjem, ali i strepnjom. Jedna od tih skupina su pirati koje predvodi Elizabeth Bonny (Anna Friel) te pleme koje predvodi Sveti Čovjek (Raoul Trujillo), koje je u ratu s Bonny štiti tajnu duhova drveća. I dok borba da se spasi ovaj čudni i prelijepi svijet traje, Hook, Peter i dječaci shvate da želi ostati i pomoći da se očuva njihov novi dom – Nigdjezemska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prequel priče o Petru Panu, fantastični TV spektakl „Pustolovine Petra Pana“ snimljen prije dvije godine, zanimljiva je priča koja nas uvodi u tako dobro znanu avanturu Petra Pana. Premijerno prikazan na NBC-jevom Syfy kanalu, osim sjajne filmske grafike, odlično smišljenog scenarija, te besprijekorne realizacije, skupljena je impresivna glumačka postava u kojoj je posebno zanimljiv izbor kapetana Hooka – Rhys Ifans. Petra Pana je odlično odigrao Charlie Rowe, a tu su i velika filmska imena poput Kiere Knightly, Boba Hoskinsa i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo