NA KRIVE SE NAMJERILE / Femenke žestoko pretučene usred Kijeva!

Image
Foto: AP

Dobro raspoloženi navijači zagrijavali su se za dvoboj Švedske i Francuske u Fan zoni kada su im zabavu pokvarile atraktivne plavokose aktivistice.

20.6.2012.
8:48
AP
VOYO logo

Sestre Aleksandra i InaŠevčenko, dvije najeksponiranije članice Femena, zauvijek će pamtiti gostovanje švedskih navijača u Kijevu. Dobro raspoloženi navijači zagrijavali su se za dvoboj Švedske i Francuske u Fan zoni kada su im zabavu pokvarile atraktivne plavokose aktivistice.

Aleksandra i Ina su se, naime, gole do pasa popele za njihov stol. Početno oduševljenje Šveđana nesvakidašnjim prizorom zamijenio je šok kada su Ukrajinke počele napucavati njihove čaše s pićem. Kako navodi ukrajinska udruga za zaštitu ženskih prava, djevojke su grubo skinute sa stola, izgurane van Fan zone i tamo žestoko pretučene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je jedna Femenka izvukla deblji kraj za vrijeme svog performansa u navijačkoj zoni. Oksana Sačko se također popela na jedan stol, skinula majicu i započela s plesom.

Navijači okupljeni oko stola bili su oduševljeni sve dok nisu primijetili natpis "Fuck Euro 2012." koji je Oksana imala na svom tijelu. Tada je aktivisticu jedan navijač povukao za ruku nakon čega je pala na tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo