UŽIVANJE U VISKIJU / Glumačke zvijezde vole žestoko

Image

Note slatkog drva, suhog voća, grožđica, kruške i cimeta te profinjeni okusi voća, koji uključuju sukulente tangy naranče, s nježnim dodatkom korijena sladića i đumbira karakteristični su za Ballantine's Christmas Reserve viski. Njegove mirise i okuse prvi su testirali glumci Frano Lasić, Duško Modrinić i Matija Kačan, glumice Helena Minić, Marija Borić i Jasna Jozić te fotografkinja Mare Milin.

16.11.2012.
22:00
VOYO logo

"Počašćen sam što imam priliku uživati u jedinstvenom blagdanskom okusu Christmas Reserve viskija. Veliki sam ljubitelj pravih 'muških' pića, pogotovo dobrog viskija. Svidjele su mi se ove neobične arome koje su se savršeno stopile s menijem. Sigurno ću iskoristiti nadolazeće blagdansko vrijeme da uživam u njihovim mirisima i okusima“ rekao je glumac Frano Lasić, jedan od najvažnijih likova u prošlogodišnjoj sezoni 'Ruže vjetrova'. 

"Moram priznati kako sam uvijek mislila da viski nije piće za mene, ali se sam se s Ballantine's Christmas Reserve ugodno iznenadila. Čak sam i naučila razliku između singl i malt viskija! Jako su mi se svidjele arome đumbira i kruške koje teško možemo zamisliti u kombinaciji s alkoholom. To je zanimljiva promjena koju bi svatko trebao probati!", izjavila je Helena Minić koja je, među ostalim, glumila i u RTL-ovoj uspješnici 'Bibin svijet'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

S obzirom da se na tržište plasira samo jednom godišnje, Ballantine’s Christmas Reserve jedinstven je viski kreiran specijalno za Božić. Ostajući vjeran svojim korijenima prestižnog i autentičnog viskija, prirodno zrači duhom Božića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo