HOLY DOBILA 'DOBRONAMJERNO' UPOZORENJE: / "Prvo ti prijete, pa ti netko slomi ruku, pa nogu..."

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek
8.7.2015.
12:39
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

Holy tvrdi da joj je visoki dužnosnik MUP-a kojeg nije imenovala pristupio u travnju nakon što je na konferenciji za medije najavila da će zbog postupka istraživanja ugljikovodika podnijeti interpelaciju.

Prvo se dogodi da ti prijete, pa ti slomi ruku, pa nogu...

"Rekao je da mi se divi i da sam jako hrabra osoba, ali da se tu ne može ništa napraviti, da Hrvatskom vlada mafija i da je svjedno koja je politička opcija na vlasti te da se uglavnom uvijek nađu igrači koji uvijek nađu svoje kanale prema političkim elitama. Doslovce tim riječima. I da ako se samo gleda koliko ljudi nestane u jednoj godini u Hrvatskoj, da ako je samo jedan posto njih ubijen da su to ogromne cifre. Da se prvo dogodi da ti prijete pa da ti netko slomi ruku, pa nogu, ako i to ne upali slomit će ti leđa, a ako i to ne upali da će te ubiti. Doslovce tim riječima", kazala je Holy na konferenciji za medije, javlja N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nije podnijela kaznenu prijavu

Još uvijek nije podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje.

"To je bilo vrlo dobronamjerno, on izražava divljenje i simpatije prema meni. Meni je bilo malo čudno. Prije par godina mi je na slični način pristupio čovjek iz HDZ-a, nakon rasprave o reviziji Fonda za zaštitu okoliša. Rekao mi je da bi za mene sad moglo nastupiti vrlo opasno razdoblje. Prijavila sam to kolegi ministru unutarnjih poslova koji mi je rekao da se kolega iz HDZ-a referirao na moje odnose sa SDP-om. Nemam vjere u podnošenje prijava u tom smislu", zaključila je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

N1 televizija/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo