bizarna situacija / Hrvat iz dijaspore doživio neugodnost u restoranu: 'Ni eura više neću ostaviti u Hrvatskoj!'

Image
Foto: Thinkstock.com

Stjepan, koji živi u dijaspori, ovog je vikenda s obitelji posjetio jedan zadarski restoran, a imao je i želju ostaviti poveću svotu novaca, no vlasnik restorana to mu nije dopustio

6.7.2017.
14:12
Thinkstock.com
VOYO logo

S početkom svake nove turističke sezone, rastu i cijene na hrvatskim obalama, piše Zagreb.info.

Kako kriza ne popušta, cijene su svake godine sve veće, a mnogim ljudima već je dozlogrdilo gledati izrazito visoke cijene na jelovnicima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepan, koji živi u dijaspori, ovog je vikenda s obitelji posjetio jedan zadarski restoran, a imao je i želju ostaviti poveću svotu novaca, no vlasnik restorana to mu nije dopustio. 

Naime, nakon večere Stjepan je odlučio naručiti butelju vina i popiti je s obitelji, no vlasnik restorana odbio ga je poslužiti uz obrazloženje kako se u spomenutom restoranu jede, a ne pije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepan je svoju ogorčenost ovim događajem podijelio na društvenim mrežama. Zanimljivo, na TripAdvisor u opisu navedenog restorana stoji podatak kako se alkohol poslužuje, što je vidljivo i na objavljenim fotografijama.

“Ovo se može dogoditi samo u je*enoj Hrvatskoj. Dođem s obitelji u Zadar u jedan restoran, naručimo butelju od 100€ i vlasnik nas odbije poslužiti jer je to rsetoran u kojem se jede, a ne pije. Ni eura više neću ostaviti u Hrvatskoj. Opet se Hrvati pokazali.”, napisao je Stjepan na Facebooku, piše Zagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenutom zadarskom restoranu poslali smo upit kako bi iznijeli svoju stranu priče, no dosad još uvijek nismo dobili odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo