'Istina je puno gora od tračeva'

'Mene je to jako, jako pogađalo zato što to nije bila istina.

3.12.2012.
9:32
VOYO logo

"Mnoge žene u politici ne žele priznati da im je teško, ali ja priznajem. Puno puta sam iz različitih kuloara čula kako bih se trebala vratiti u kuhinju", riječi su kojima je bivša premijerka Jadranka Kosor odgovorila na konstataciju da se bavi poslom u kojem još uvijek "caruju" muškarci gostujući u Red Carpetu Nove TV.

Na pitanje sjeća li se neke "spaćke" koju joj je podmetnuo neki muškarac, Kosor je kazala da je bilo priča kojima su kupovali mediji. Navela je priču o tome kako je za vrijeme mandata imala ljubavnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bilo bi ljepše da sam imala nekoga s kim bi sve dijelila'

"Mene je to jako, jako pogađalo zato što to nije bila istina. Istina je bila puno gora, a to je da zapravo dugi niz godina nisam imala nikoga, ni jednog muškarca koji bi stajao uz mene", ispričala je bivša premijerka dodajući kako bi joj ipak bilo ljepše da je, potresena teškim situacijama, dolaskom kući s posla imala nekoga s kime bi to podijelila. Iako je rastavljena dva puta rekla je da u brak još uvijek vjeruje, ali na konstataciju da to znači da bi se ponovno udala dodala je: "Ne, to nisam rekla".

'Ni jedna večer ne prođe da Lovri prije spavanja ne dam pusu u čelo'

Iz drugog braka ima i sina Lovru koji joj je, istaknula je, velika podrška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reći ću nešto, Lovro će se sigurno jako naljutiti ako to bude vidio. Kad je doma u vrijeme kad ja idem spavati, nijedna večer ne prođe a da mu je uđem u sobu i dam mu pusu u čelo", kazala je. Na pitanje je bi li vjerovala komplimentima koje je kao žena dobivala dok je bila premijerka, Kosor je kazala da ne zna, ali je i istaknula da bi joj takvi komplimenti godili.

Prisjetila se i svoje mladosti te izbora za miss bazena šaleći se kako je kao pratilja dobila poklon vrjedniji od izabrane miss. Riječ je bila o ležaljci u kojoj je, prisjetila se, kasnije učila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo