Karamarko i Josipović redovito se tajno sastaju na Pantovčaku?

Predsjednik države Ivo Josipović i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko imaju odlične odnose. Često se čuju telefonom, a povremeno se sastaju i razgovaraju u četiri oka.

20.9.2013.
17:42
VOYO logo

''Njih dvojica imaju odličnu komunikaciju. Sastanci se obično održavaju na Pantovčaku, otprilike jednom u mjesec ili mjesec i pol dana'', kaže dobar poznanik predsjednika države i predsjednika HDZ-a. Ovu javnu tajnu potvrdilo je Večernjem listu još nekoliko javnih osoba koje su dobro upućene u 'tajne Pantovčaka'.

Nakon nekoliko 'požurnica' stigli su šturi odgovori iz Ureda predsjednika te se ističe da se Josipović u skladu sa svojom ustavnom pozicijom redovito i često sastaje sa svim akterima političke scene. Prije svega, to uključuje Vladu RH te sve političke stranke, uključujući i one oporbene. Drugim riječima, Josipović i Karamarko imaju intenzivnu komunikaciju, ali ne žele s javnošću podijeliti zanimljive detalje. Dok je predsjednik barem odgovorio na upit, HDZ se potpuno oglušio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O sastancima nije ništa zabilježeno na službenoj web stranici predsjednika Josipovića. To je čudno jer Ured predsjednika prilično opširno izvješćuje medije kada mu u goste dolaze vegetarijanci i folklorna društva. Dr. Žarko Puhovski smatra da bi Josipović i Karamarko trebali javnost izvještavati o svojim susretima, barem na svojim službenim web stranicama.

''Ne treba od toga raditi cirkus baš zato što je riječ o redovitoj komunikaciji, ali svakako treba izvijestiti javnost'', zaključuje Puhovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo