Karamarkovi uzvanici napravili prometni kaos

Oproštajni tulum sad već bivšeg ministra Karamarka, koji se kod Doma sportova u Zagrebu održao uoči Božića, stvorio je poprilične probleme građanima koji ondje žive.

27.12.2011.
9:47
VOYO logo

Bivši ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko uoči Božića je pripremio zabavu na kojoj se oprostio od suradnika i kolega iz MUP-a, te drugih istaknutih ljudi iz politike. No, tulum koji je pripremio u jednoj pizzeriji kod Doma sportova bit će upamćen i po prekršajima koji nisu kažnjeni.

Naime, dok se Karamarko parkirao nedaleko od pizzerije po propisima, njegovi gosti iz MUP-a propise nisu poštivali. Oni su se parkirali po travnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pauk-službi ni traga!

Brojni automobili, njih oko 50-ak, pretežno iz MUP-a, tako su te večeri na zagrebačkoj Trešnjevci stvorili pravu gužvu. Građani, koji su se u to vrijeme pokušavali izvući s parkinga, morali su čekati i po pola sata da izađe netko iz pizzerije i makne automobil.

Pauk-službi istovremeno, piše Jutarnji list, nije bilo ni traga. Nije poznato leži li odgovor na pitanje zašto u činjenici da je na Karamarkovom tulumu bio i gradonačelnik Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo