MTV glazbene nagrade / Katy Perry dobila najviše nominacija

Na skorašnjim MTV video glazbenim nagradama najviše šanse za pobjedu ima američka pop zvijezda Katy Perry koja je dobila ukupno devet nominacija i time pretekla Lady Gagu koja je ove godine nominirana u samo tri kategorije.

21.7.2011.
14:44
VOYO logo

Američka pop zvijezda Katy Perry dobila je najviše, ukupno devet nominacija za ovogodišnje MTV muzičke video nagrade, dok je ekscentrična i prošle godine najnagrađivanija Lady Gaga ovog puta nominirana u svega tri kategorije.

Devet nominacija za 26-godišnju Perry vrhunac je iznimno uspješnih posljednjih 12 mjeseci tijekom kojih je nanizala hitove 'California Gurls', 'Teenage Dream' i 'Firework'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muzički znalci podsjećaju da se Perry iz nepoznate pjevačice 'gospela' pretvorila u seksi pop zvijezdu, a njezin hit 'Firework' se natječe u dvije kategorije: najbolji video godine i najbolji ženski video.

Trenutno najpopularnija britanska pjevačica, Adele, čiji je drugi album '21' najprodavaniji u svijetu ove godine, ima sedam nominacija, svih sedam za hit singl 'Rolling in the Deep'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reper Kanye West je najuspješnijim među muškim izvođačima sa sedam nominacija za futuristički video spot u kojem se pojavljuje zajedno s Katy Perry kao i za video spotove za svoje pesme 'All of the Lights' i 'Power'.

Slijedi Bruno Mars sa četiri nominacije, a po tri imaju Beyonce, Eminem, rock bend Thirty Seconds to Mars i reperica Nicki Minaj .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MTV muzičke video nagrade će biti dodijeljene na svečanosti koja će uz direktan televizijski prijenos biti održana 28. kolovoza u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo