NEĆETE, RAZBOJNICI! / Navijači smjestili pohlepnim hotelijerima!

Image

Nezadovoljna kritikama koje stižu iz ostatka Europe, grupa Ukrajinaca odlučila je pokrenuti program "Prijateljska Ukrajina" koji nudi navijačima besplatan smještaj.

21.5.2012.
20:35
VOYO logo

Ukoliko se za vrijeme Europskog prvenstva odlučite uputiti u Ukrajinu ipak nećete morati tamošnjim hotelima za smještaj plaćati nerealno visoke cijene. Ukrajinski hotelijeri odlučili su astronomskim cijenama 'opelješiti' navijače koji će iz svih dijelova Europe stizati na utakmice svoje reprezentacije pa je negodovala čak i UEFA-a.

"Nogomet se igra zbog navijača, a oni u Ukrajinu očito neće doći u velikom broju. Razlog za to su lopovi i prevaranti koji žele zaraditi na njihov račun povećanjem cijena hotelskog smještaja i do sto posto u zadnjih mjesec daUkrajina", ljut je bio čelni čovjek organizacije MichelPlatini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljna kritikama koje stižu iz ostatka Europe, grupa Ukrajinaca odlučila je pokrenuti program "Prijateljska Ukrajina" koji nudi navijačima besplatan smještaj. Osim mjesta za spavanje, ovaj projekt iza kojeg stoji nekoliko udruga i internetskih portala omogućit će i potpuno besplatna razgledavanja gradova, prijevoz iz zračne luke i niz drugih pogodnosti.

A sve kako bi popravili sliku o svojoj zemlji. To su pravi domaćini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo