FIZIČKE PRIPREME ZA KONCERT / Pogledajte kako Vesna Mimica trenira Kandžiju i Gole žene

Putem svog YouTube/Vevo kanala svakoga će tjedna objavljivati novu epizodu "Teretana Sessiona" s popratnim spotom

23.2.2016.
16:27
VOYO logo

Kandžija i Gole žene izabrali su naslovnu pjesmu s aktualnog albuma "Nema labavo" za novi singl te ga popratili uobičajeno sumanutim videospotom.

Ovoga puta pripremili su "Teretana Session" video u kojem njihov trening nadgleda "jedna i jedina, gđa Vesna Mimica", a riječ je o fizičkim pripremama za zagrebačku promociju 12. ožujka u Tvornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem svog YouTube/Vevo kanala svakoga će tjedna objavljivati novu epizodu "Teretana Sessiona" s popratnim spotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš najvažniji koncert ikad, osim sviračkog znanja, zahtjeva i veliku koncetraciju i fizičku spremu, a mi smo realno oduvijek bili mišićavi, iako se možda ne vidi. Sad smo odredili plan od 4 tjedna fizičkog i mentalnog treninga, svaki ćemo snimiti da vidite kako nam ide. Počeli smo dosta lagano s tamburicama i odradili visinske pripreme, a ovaj tjedan nastavljamo s još malo razgibavanja, jer je to najvažniji dio, realno. U tome nam je pomogla i osoba koju jako cijenim i poštujem još odmalena, a to je Vesna Mimica i ovim putem bih htio reći - hvala ti Vesna, lavovski posao si odradila. Sad nakon tog mislim da smo spremni i već sljedeći tjedan bismo mogli krenuti s ozbiljnim pripremama i stvarno početi vježbati ali polako, ne bismo htjeli da se netko ozlijedi ili istegne mišić bezveze", objasnio je Kandžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo