ZET sve objasnio / 'Pojavila se nova sorta ZET kontrolora koji sa sobom nose drotovske značke': Provjerili smo o čemu se radi

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Dok neki tvrde da se radi o standardnim značkama, drugi tvrde da su značke - policijske

3.7.2018.
15:30
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Na raznim Facebook stranicama, ali i grupama, a posebice studentskim često se zna potegnuti diskusija oko ZET-a, njihovih pravila ili kontrolora. Tako su danas neki pokrenuli diskusiju o značkama koje su primijetili na odorama kontrolora. Dok neki tvrde da se radi o standardnim značkama, drugi tvrde da su značke - policijske. 

Image
Foto: Facebook Screenshot

IZVOR: (Facebook Screenshot)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedom toga, odlučili smo zatražiti pojašnjenje iz ZET-a. Evo što su nam odgovorili: 

"U skladu s Odredbama koje reguliraju primjenu cjenika i korištenje različitih vrsta karata, ovlaštena osoba prijevoznika, konktrolor karata, obvezan je imati identifikacijsku iskaznicu kontrolora karata ZET-a, a uz navedeno, može imati i značku  koja sadrži natpis Kontrola karata, grb Grada Zagreba i logo Zagrebačkog električnog tramvaja", poručili su iz ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, nije došlo do izmjena za koje nismo znali već kontrolori, po želji, nose značku s natpisom "Kontrola karata" koja doista pomalo podsjeća na policijsku. No, radi se samo o tome da nisu često viđene pri kontroli karata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo