razbojništvo u heinzelovoj / Jeste li vidjeli ovog muškarca? Policija moli građane za pomoć u potrazi za pljačkašem banke

Image
Foto: PU zagrebačka

Nepoznati je počinitelj starosti oko 30-40 godina, visine oko 180 cm i srednje tjelesne građe. Ukoliko imate korisne informacije, javite ih policiji na mail zagrebacka@policija.hr

29.3.2017.
11:46
PU zagrebačka
VOYO logo

Zagrebačka policija objavila je fotografije pljačkaša koji je prošlog mjeseca opljačkao banku te zamolila građane da im jave ukoliko prepoznaju muškarca na fotografijama. 

"U utorak, 7. veljače 2017. oko 14.40 sati u Zagrebu, Heinzelova, nepoznati je počinitelj u poslovnici banke počinio pokušaj razbojništva. Nakon što je ušao u poslovnicu banke, prišao je zaštitaru u ruci držeći zasad nepoznati predmet, prijeteći zatražio novac te zamahnuo predmetom prema zaštitaru. Zaštitar je nad njim uporabio tjelesnu snagu, a počinitelj je pobjegao iz poslovnice banke ništa ne otuđivši.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznati je počinitelj starosti oko 30-40 godina, visine oko 180 cm i srednje tjelesne građe. U vrijeme počinjenja kaznenog djela na glavi je nosio sivu vunenu kapu, odjeven u prsluk sivo-crne boje, ispod plavu majicu s kapuljačom, plave traperice, obuven u tamne tenisice, a prijetio je nepoznatim predmetom.

Image
Foto: PU zagrebačka

Pljačkaš

FOTO: PU zagrebačka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molimo građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr. Unaprijed vam zahvaljujemo na suradnji", stoji u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo