'Sanader je Zorro osvetnik, on nam podmeće'

12.9.2011.
23:15
VOYO logo

''Ovih 22 godine uoči svakih izbora i svakog velikog političkog događaja za HDZ uvijek je bila tempirana priča koja je trebala kompromitirati HDZ. Tako je i sada'', rekao je u Dnevniku Nove TV potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks, koji tvrdi kako se u aferi crnih fondova radi o podmetanju.

''Politički neprijatelji HDZ-a su brojni, a jedan od osnovnih neprijatalja je kao Zorro osvetnik Ivo Sanader. On je pred istražnim povjerenstvom u Saboru prije oko godinu dana rekao da su svi sve znali i na tome gradi svoju strategiju. Ali nisu svi sve znali jer je postojao paralerni sustav upravljanja kojeg je on stvorio i za kojeg je znala svega nekolicina ljudi'', rekao je Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što izjavom 'ako sam ja lopov, onda su i drugi jer su mi držali ljestve', Ivo Sanader želi postići, Vladimir Šeks kaže kako on jednostavno želi lopticu odgovornosti prebaciti na sadašnju predsjednicu Vlade i HDZ-a, te dodaje kako će se svi detalji oko crnih fondova i o tome tko je što znao u HDZ-u znati nakon istraga koje će uslijediti.

''Mi smo se u HDZ-u svi stavili na raspolaganje USKOK-u i svi želimo da istraga što prije sve rasvjetli'', rekao je Vladimir Šeks. Potpredsjednik HDZ-a i dalje tvrdi kako je u HDZ-u u doba Ive Sanadera postojao paralelni sustav vladanja, te kako je u sve bila upućena samo nekolicina ljudi oko samog Sanadera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šeks ošto demantira neke navode prema kojima je Jadranka Kosor zajedno s Ivanom Jarnjakom, tajnikom HDZ-a uništavala tzv. crne tekice, piše Dnevnik.hr.

''Radi se o jednoj najobičnijoj izmišljotine i laži. Jadranka kosor žrtva je kampanje koju provodi neprijatelj'', rekao je Šeks. Kaže kako je i sam sudjelovao u predizbornim kampanjama, te kako je uvijek vjerovao da je novac kojim su financirane te kampanje bio legalan, te da je dolazio iz legalnih fondova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-Crni fond HDZ-a

Vezani članak:

arti-201109121085006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo