Tražite seksi cimericu?

Samo za studoše i one koji to tek namjeravaju postati.

6.9.2011.
11:57
VOYO logo

Nakon ljetne uživancije ili možda učenja za jesenske rokove, mnogima je vrijeme za pronalazak cimera i novog smještaja kako bi im studentski dani stvarno ostali u dobrom sjećanju.

Kupanac, pokoji gemišt i ljenčarenje sada treba ostaviti iza sebe. Jesen sa sobom donosi i nove obaveze pa između ostalog i potragu za stanom. Tražite li super cool stan, seksi cimericu ili prezgodnog cimera; treba li vam soba za učenje ili tulumarenje krenite u potragu na jedinom mjestu koje ima sve nabrojano!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući Oglasniku, ne morate biti u stresu i brzi, jer samo jednim klikom možete pronaći najbolju ponudu soba za iznajmljivanje. Ovisno o željenom, ponuda soba za iznajmljivanje će sigurno zadovoljiti svačiji ukus - male sobe, velike, s odvojenim ulazom, blizu faksa ili što dalje faksa – sve je tu na Oglasniku. Više od 1000 soba i isto toliko cimera i cimerica čeka, na vama je samo da izaberete.

Ne čekajte zadnji tren, već polako krenite u potragu dok se najbolje sobe još nisu iznajmile. Uživajte u studentskim danima i smještaju koji će sigurno olakšati boravak u drugom gradu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu ponudu soba za iznajmljivanje pogledajte ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo