IZGUBILI PSA / Turisti nastradali u prometnoj nesreći trebaju vašu pomoć: 'Molimo vas, pronađite nam našeg Koru'

Krenuli su na odmor u Hrvatsku, ali na njega nikad nisu stigli. Obiteljsko ljetovanje pretvorilo se u noćnu moru kad su doživjeli tešku prometnu nesreću

10.8.2016.
18:27
VOYO logo

Iako je automobil bio smrskan, belgijska se obitelj za dlaku izvukla. Odvedeni su u bolnicu, ali se za njihovog psa nitko se nije pobrinuo. 

Sada su nam se javili iz Belgije s posebnim apelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo vas zamoliti da nam pomognete pronaći našeg dragog psa Koru. 24. srpnja smo bili na putu na ljetovanje kada smo doživjeli tešku prometnu nesreću, ali smo čudom preživjeli - svih petero. No, naša Kora se jako preplašio i pobjegao. Ako ste ga vidjeli, ako znate gdje je - molim vas pomognite nam pronaći ga", rekla je Natali Durglishvili u videu. 

Kora je još gotovo štene, koje sada šeće uplašeno i gladno. Nesreća se dogodila prije 17 dana i obitelj sada očajnički traži našu pomoć. Onoga tko ju pronađe nagradit će nagradom od 300 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim vas, pomozite nam pronaći ga. Bit će to pravo čudo ako nam se vrati. Hvala vam puno! Pozdrav, Hrvati!", dodala je Natali. 

Kora je navodno viđen kod Posedarja prije 15-ak dana. Ako ste ga i vi vidjeli, nazovite policiju ili ove brojeve: 0032 484 129 212 ili 095 846 7004.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natalie nam je ovaj apel poslala iz bolnice gdje je privremeno i preselila jer joj sin čeka operaciju presađivanja dijela kože kao posljedica nesreće. Povratak Kore svima bi im povratio osmijeh na lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo