apel darivateljima / U Rijeci i dalje vlada nestašica: Crveni križ još jednom pozvao građane da daruju krv

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zbog povećanih potreba za krvlju i krvnim pripravcima mole se darivatelji da dođu u Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka

19.8.2015.
15:58
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Gradsko društvo Crvenoga križa Rijeka još jednom je u srijedu pozvalo građane da daruju krv zbog nedovoljnih zaliha krvi i krvnih pripravaka u riječkome KBC.

Zbog povećanih potreba za krvlju i krvnim pripravcima mole se darivatelji da dođu u Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka. Trenutačno su najpotrebnije krvne skupine "A" pozitivna, "A" negativna i "O" pozitivna, ali su dobrodošli i darivatelji drugih krvnih skupina, navodi se u pozivu Crvenog križa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krv se može darivati u zavodu za transfuzijsku medicinu ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati te srijedom od 8 do 19 sati kao i na akcijama na terenu. Sljedeće akcije će se održati u petak, 21. kolovoza od 8 do 12 sati u Mjesnom odboru Zamet i u subotu, 22. kolovoza od 8 do 13 sati u Staroj školi Marčelji

Sve informacije mogu se dobiti u Odsjeku darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka ili na besplatni telefon za darivatelje krvi 0800 200 221.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo