Webgradnja.hr vodeći portal za građenje, uređenje i opremanje

Webgradnja.hr je vodeći portal u Hrvatskoj za građenje, uređenje i opremanje kako interijera tako i eksterijera. To je idealno mjesto za sve privatne i stručne osobe.

24.12.2014.
9:49
VOYO logo

Svi koji grade ili uređuju svoj dom, kuću ili vrt, na webgradnja.hr portalu će naći brojne savjete o uređenju renomiranih autora, preko 700 članaka, projekte kuća i interijera, oko 10.000 proizvoda u katalogu, inspiraciju za uređenje u galeriji interijera/eksterijera s preko 2.500 slika, oko 600 prodavača/izvođača radova, akcije, popuste i povoljne kupnje, video priloge...

Sa svakog članka, savjeta, slike, proizvoda, akcije moguće je poslati direktan upit prodavaču/izvođaču ili dobiti informacije o adresi i telefonu. Svi oni koji trebaju majstora ili neke materijale i proizvode, mogu putem rubrike Trebam majstora poslati upit koji će biti proslijeđen izvođačima i ponuđačima. Odgovori stižu direktno na mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručne osobe – arhitekti, projektanti, inženjeri i dr. mogu pronaći na Portalu kvalitetan stručni sadržaj i rubrike: preko 800 tehničkih opisa materijala, stručne savjete za graditeljstvo, stručne članke i tekstove, CAD detalje, sve na temu energetski učinkovite gradnje te tako stupiti u kontakt s ponuđačima i izvođačima…

O zanimljivosti i korisnosti portala webgradnja.hr najbolje govore konkretne brojke. Unazad 6 mjeseci bilo je preko 750.000 posjetitelja, pregledano je oko 3.000.000 stranica. U tom razdoblju bilo je i preko 200.000 interakcija od strane posjetitelja prema ponuđačima/izvođačima putem portala (odlasci na korisne web stranice, zahtjevi za informacijom o adresi i broju telefona, upiti mailom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Webgradnja.hr je također dobro polazno mjesto i za sve one koje traže poslovne partnere jer mogu pretraživati tvrtke prema vrstama djelatnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo