LIDERI DIGITALNE INDUSTRIJE NA OKUPU / Zanimljivo, edukativno, inovativno: Pripremite kalendare, poznat je datum 12. izdanja SoMo Borca!

Image

Dvanaesto izdanje SoMo Borac nagrade održat će se 25. listopada 2024. godine, a po drugi put bit će organizirana i cjelodnevna konferencija

24.4.2024.
11:56
VOYO logo

SoMo Borac, najvažniji događaj godine za sve koji dolaze iz svijeta digitala priprema se za svoje 12. izdanje koje će se održati za šest mjeseci, točnije, 25. listopada 2024. godine. Tijekom proteklih izdanja kroz ruke stručnog žirija prošli su brojni radovi koji su kontinuirano inspirirali druge i pokretali trendove u regiji. Prošle je godine po prvi put održana i cjelodnevna SoMo konferencija koja će i ove godine okupiti lidere digitalne industrije, kreativce i stručnjake iz sektora posvećenih digitalnim inovacijama i trendovima.

“Već dugi niz godina kontinuirano potičemo trendove i razmjenu znanja među kolegama te nastojimo biti zanimljivi, inovativni i naravno, edukativni. Tako će biti i ove godine - pripremamo brojne novosti, ali još ćemo neko vrijeme najsočnije informacije zadržati za sebe. Jedino što je u ovom trenutku važno za sve naše posjetitelje jest da zabilježe 25. listopada u kalendaru i pripreme se za najbolji event digitalne industrije”, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica nagrade SoMo Borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SoMo Borac nagrada dodjeljuje se u ukupno 15 kategorija u SoMo Advertising i SoMo Media streamovima, a sve novosti oko ovogodišnjeg izdanja možete pratiti na SoMo Borac newsletteru, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Dok čekate najnovije informacije o tome što organizatori pripremaju ove godine, na YouTube kanalu poslušajte prošlogodišnja predavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo