'Djecu ne puštaju u bus, obračunavaju se s njima'

4.9.2012.
18:19
VOYO logo

Zabrinuta zbog svoje djece i odnosa ZET-ovih vozača prema djeci jedna se Zagrepčanka na Facebooku požalila prvom čovjeku Grada Milanu Bandiću.

"Šaljem Vam ozbiljnu pritužbu na kontrolore i vozače. Kontrolori stanu na vrata autobusa i ne puštaju djecu unutra bez karte. Traže od njih da kupe karte od šofera, a ne mobitelom, a ako djeca nemaju onda ih ostave na stanici. Šoferi djeci zatvore vrata. Škola je tek jučer počela. Djeca još nisu stigla niti izvaditi potvrde, a kamoli napuniti pokaze", napisala je zabrinuta majka gradonačelniku moleći ga da utječe na ZET da barem 15-ak dana budu tolerantni dok djeca ne dobiju potrebnu papirologiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verbalno i fizičko obračunavanje

"Referade ne uspijevaju sve odmah odraditi i čeka se svugdje, a i neka pripaze neki na svoje ponašanje jer ima i vulgarnih i bezobraznih, pa čak i onih koji se s putnicima, pa čak i sa djecom počnu verbalno i fizički obračunavati", dodaje Zagrepčanka koja se potpisala kao Snježana.

Bandić joj je uskoro i odgovorio. "Nažalost, ne mogu utjecati na vozače autobusa i kontrolore ZET-a jer ne upravljam Zagrebačkim holdingom niti Podružnicama. Ali, mogu pozvati Upravu ZET-a i vozače na razumijevanje i tolerantnost prema školarcima kojima je škola tek počela i treba im vremena da izrade pokaze", napisao je gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo