Kuharica / Recept za tjesteninu s dimljenim lososom bez vrhnja

Image
Foto: Pixabay

Volite jesti losos i tražite nove recepte za ovu zdravu ribu? Tjestenina s dimljenim lososom savršen je recept za vas. Saznajte kako se priprema tjestenina s dimljenim lososom bez vrhnja.

5.4.2023.
10:17
Pixabay
VOYO logo

Tjestenina s dimljenim lososom savršen je izbor za ukusan i jednostavan obrok. Ovaj recept ne koristi vrhnje, čime se postiže lakša i zdravija verzija ovog jela. Ovaj jednostavan i ukusan obrok idealan je za brzi ručak ili večeru.

Sastojci potrebni da se pripremi tjestenina s dimljenim lososom bez vrhnja su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 250 g tjestenine
  • 200 g dimljenog lososa
  • 1/2 crvenog luka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 žlica limunovog soka
  • 1 žlica svježeg peršina
  • sol i papar po ukusu

Prvo, skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju dok ne bude al dente. Ocijedite i ostavite sa strane. Zatim nasjeckajte luk i dimljeni losos na sitne komadiće. Zagrijte maslinovo ulje u tavi i dodajte luk. Dinstajte luk na laganoj vatri dok ne omekša, a zatim dodajte dimljeni losos. Pržite oko 2 minute. Dodajte tjesteninu u tavu i promiješajte dok se sve ne sjedini. Dodajte limunov sok i peršin, te sol i papar po ukusu. Nastavite pržiti još 2-3 minute dok se svi sastojci ne sjedine. Poslužite toplu tjesteninu s dimljenim lososom, uz svježe povrće po želji. Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo