Kosani odresci s pistacijama

Jelo koje su osmislile štedljive kuharice možete obogatiti orašastim plodovima kao što su pistacije ili kikiriki.

9.3.2012.
10:13
VOYO logo

Priprema:

1. Grubo izmrvite pistacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Sredinu peciva, bez kore, namočimo u mlijeku.

3. Miješano mljeveno meso posolite i poparite pa, u smjesu dodajte pistacije i sitno nasjeckani peršin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Dodajte i kruh umočen (iscijeđen) u mlijeku.

5. Od dobivene smjese oblikujte pojedinačne kosane odreske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Oblikovane komade panirajte: prvo natapkajte u brašnu, umočite u razmućena jaja i na kraju prekrijte krušnim mrvicama.

7. Pecite na vatri srednje jačine. Ispecite na ulju s obje strane. Odložite na papirne ubruse tako da se ocijedi višak ulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo