Pečeni brancini i aromatizirana brokula

Prilog od aromatizirane kuhane brokule, baš kako se priprema povrće u Grčkoj, upotpunit će obrok od pečenih brancina. Ribu ćete pripremiti u pećnici zamotanu u foliji.

4.11.2011.
14:01
VOYO logo

Brancini Očišćenu ribu operite i posušite kuhinjskim papirom. Smjesom usitnjenog začinskog bilja i češnjaka nadjenite ribe. Umotajte u aluminijsku foliju i pecite na 200 stupnjeva oko 20 minuta. Pečenu ribu posolite te premažite mješavinom maslinovog ulja i limuna. Ukrasite kolutima limuna i peršinom.

Kuhana brokula Brokulu stavite u lonac s vodom. Dodajte ulje, par zrna papra, majčinu dušicu, lovor i luk. Poklopite i kuhajte na laganoj vatri dok brokula ne omekšaju. Poslužite posutu peršinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo