Zapečene palačinke sa šampinjonima i mozzarelom

Postoje bezbrojne varijacije na temu palačinki, a rijetki su (ako uopće postoje) oni koji ih ne vole. Donosimo vam zanimljiv recept koji će sigurno oduševiti i vas i vaše ukućane ili goste.

15.11.2013.
13:59
VOYO logo

Ispecite palačinke. Potom na ulju propržite luk, dodajte gljive, sol i papar. Gotove gljive ocijediti i ostaviti da se ohlade.

U posudi izmiješajte sitno narezanu mozzarellu, narezanu rajčicu, sir ribanac i gljive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobivenom smjesom napunite palačinke (u svaku palačinku oko žlicu i pol smjese), zamotajte ih i složite u vatrostalnu posudu koju ste prethodno namazali s malo ulja.

Palačinike naposlijetku prelijte vrhnjem za kuhanje. Stavite ih u pećnicu koju ste prethodno zagrijali i pecite oko 20 minuta na 200 stupnjeva Celzijusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelo je što se pripreme tiče srednje zahtjevno, a sastojci navedeni u receptu za obrok za dvije osobe.

Izvor: Coolinarka.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo