DINAMO DOBIVA NOVI STADION, ZNA SE I TOČNO GDJE: / 'Gradnja je dogovorena još prije 20 dana, nedostaje samo pečat'

Image

Navijači Dinama su nakon povijesnog razbijanja Atalante dobili još jednu sjajnu vijest

20.9.2019.
11:55
VOYO logo

Nije Dinamo slučajno uspio. Grad Zagreb je u 20 godina u njega uložio 550 milijuna kuna. Treba ulagati u sport, prepoznati sport. Jedan od tri projekta je da krenemo u izgradnju Dinamovog stadiona na istom mjestu. Dok se usuglasimo oko nacionalnog stadiona, mi ćemo izgraditi Dinamov. Gradnja je dogovorena još prije 20 dana, nedostaje samo pečat.

Poručio je to gradonačelnik Zagreba MilanBandić s konferencije 'Kako ostvariti vrhunski rezultat', koju su organizirale Sportske novosti. Tako je riješio sve dileme oko lokacije novog stadiona hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kada će biti gotov

Na ovu temu nedavno je govorio i predsjednik kluba MirkoBarišić pa je jasno da su sve zainteresirane strane, barem prema onome što javno govore, u potpunosti usuglasile.

“Definitivno je jasno da će vaš i naš dom, Dinamo, ostati u Maksimiru. U suradnji s Gradom ćemo na temeljima ovoga stadiona graditi novi. Mislim da priču privodimo kraju. Okvirni je rok tri godine i u tom bismo razdoblju mogli izgraditi suvremeni stadion u Maksimiru. Riječ je o cijelom kompleksu koji uključuje i atletski stadion na Sveticama, bazen već ionako postoji, a bila bi tu i podzemna javna garaža na Borongaju koja bi služila posjetiteljima Dinamovih utakmica. Sve je to velika obaveza i nadam se da ćemo je u suradnji s Gradom uspješno realizirati”, kazao e Barišić početkom mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo