RASTOPILO SE VODSTVO / Hirscher stigao Kostelićevu prednost

Image
Foto: Pixsell

Slalomskom pobjedom u Banskom Marcel Hirscher je smanjio vodstvo našeg najboljeg skijaša Ivice Kostelića, prvog u poretku slalomaša i u ukupnom poretku skijaša za Svjetski kup, na samo 35 odnosno 18 bodova.

19.2.2012.
13:52
Pixsell
VOYO logo

Austrijanac Marcel Hirscher pobjednik je slaloma koji se vozio za Svjetski kup u Banskom, dok je drugi bio njegov sunarodnjak Mario Matt, a treći Šveđanin Andre Myhrer.

Vrijeme pobjednika iznosilo je 1:52.64, Matt je za njim zaostao 16 stotinki (1:52.80), dok je zaostatak Myhrera za pobjednikom iznosio 57 stotinki ( 1:53.21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski skijaši Dalibor Šamšal i Natko Zrnčić Dim nisu se uspjeli plasirati u drugu vožnju nakon što su poslije prve vožnje bili 31. i 40.

Ovom pobjedom Hirscher je smanjio vodstvo našeg najboljeg skijaša Ivice Kostelića, prvog u poretku slalomaša i u ukupnom poretku skijaša za Svjetski kup, na samo 35 odnosno 18 bodova. Kostelić je i dalje prvi u poretku slalomaša s 595 bodova, drugi je Hirscher s 560 bodova, treći Myhrer sa 424 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poretku skijaša za Svjetski kup Kostelić je prvi s 1043 boda, Hirscher mu se približio na 1025 bodova, a treći je Švicarac Beat Feuz s 977 bodova.

U utorak je na rasporedu paralelni slalom koji se vozi u Moskvi, a 25. i 26. veljače se u Crans Montani voze super-G i veleslalom. Nakon toga se 3. i 4. Ožujka u Norveškoj u Kvitfjellu voze spust i super-G, a sljedeći slalom na redu je 10. ožujka u Kranjskoj Gori kada se očekuje povratak na skijaške staze Ivice Kostelića ako oporavak bude tekao prema planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo