BIVŠI PRVAK DOBIO UPOZORENJE: / 'Ne bi mu bilo pametno boriti se s Miočićem, nije teško pretpostaviti što bi se dogodilo'

Image
Foto: AFP, RONALD MARTINEZ

Borci već danima daju izjave o potencijalnom meču

21.11.2019.
11:05
AFP, RONALD MARTINEZ
VOYO logo

Bivši MMA borac i nekadašnji UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping osvrnuo se potencijalni obračun Stipe Miočića i boksača Tysona Furyja. Smatra kao američki Hrvat nije Englezu dobar izbor za debi.

"On bi zasigurno mogao biti prijetnja. Vjerujem u to, ali ako mu se na pravi način izaberu protivnici. Zašto? Pa zato što u UFC-u ima nekoliko dobrih hrvača poput Stipe. On je hrvanjem nadigrao Francisa Ngannoua, a Ngannou se bavi MMA-om duže od Furyja pa nije teško pretpostaviti da bi isto napravio i Furyju. To se podrazumijeva. Pored toga, pa neće oni odmah Tysonu dodijeliti borbu za naslov", rekao je Bisping u svom podcastu, javlja Fightsite. Također smatra da bi se Fury odlično uklopio u UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Savršen za UFC

"Ljudi ovo razdoblje u UFC-u nazivaju erom zabave, a Fury se savršeno uklapa u tu priču. On zna pričati sra*a danima, jako je zabavan, zna se boriti, ali i zapjevati u mikrofon. On je svjetski prvak, ali i izrazito karizmatičan tip. Definitivno je ogromna zvijezda i ako može nanizati par pobjeda i onda dobiti priliku u borbi za naslov. To bi za UFC bio ogroman posao i ogroman PPV", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo