BRONČANI BOMBARDER PRIJETI: / "Unakazit ću te tako da te ni obitelj neće prepoznati"

Image
Foto: AFP, Steve Marcus

Američki boksač Deontay Wilder (30), svjetski teškaški prvak po verziji WBC, najavio je da se želi boriti protiv novopečenog vlasnika WBA, IBF, WBO i IBO pojaseva Tysona Furyja.

1.12.2015.
16:52
AFP, Steve Marcus
VOYO logo

Wilder je naslov u WBC-u osvojio u siječnju ove godine pobjedom protiv Bermanea Stivernea koji je na tronu naslijedio umirovljenog Vitalija Klička. Fury je, pak, prošli vikend kreirao jednu od najvećih ovogodišnjih sportskih senzacija, detroniziravši Vitalijeva brata Vladimira Klička.

Image
VELIKA SENZACIJA: /

Vladimir Kličko izgubio nakon 11 godina!

Image
VELIKA SENZACIJA: /

Vladimir Kličko izgubio nakon 11 godina!

"Ples sa Kličkom"

Wildera u siječnju očekuje pokušaj obrane naslova protiv još uvijek nepoznatog suparnika, a nakon toga želi meč protiv Furyja za ujedinjenje naslova. Britanac se uoči dvoboja protiv Klička proslavio 'prljavim' govorom, ali Wilder očito ne zaostaje previše u tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu uzimati Tysonu zasluge, pobjeda je pobjeda. Ali u njegovom meču protiv Klička je bilo puno plesanja, više je to sličilo na natjecanje u plesu nego na borbu. Kad netko odluči gledati meč za naslov svjetskog prvaka, to nije nešto što očekuje da će vidjeti", izjavio je Wilder, pa poslao prijetnju Furyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim te unakaziti tako jako da te tvoja obitelj neće prepoznati nakon borbe. Ne mrzim te, ali želim uništiti i tebe i tvoju karijeru", ispalio je Brončani bombarder kako Wilder sam sebe naziva zbog olimpijske bronce iz Pekinga 2008.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo