[FOTO] SPEKTAKL NA FIGHT ISLANDU: / Usman i Volkanovski obranili naslove, Jan novi prvak u bantamu, težak poraz Paige Vanzant

Image
Foto: Profimedia

Rus Jan pobijedio je legendarnog Josea Alda i postao prvak u bantam kategoriji

12.7.2020.
8:38
Profimedia
VOYO logo

U noći sa subote na nedjelju održana je velika UFC 251 priredba u Abu Dhabiju.

U borbi od koje su fanovi najviše očekivali Kamaru Usman jednoglasnom je sudačkom odlukom pobijedio Jorgea Masvidala i obranio naslov UFC-ovog prvaka u velter kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Usman je tijekom cijelog meča uporno pokušavao srušiti Masvidala u parter, gurao ga na žicu i ta je taktika jako iscrpljivala Amerikanca.

Australac Alexander Volkanovski nastavio je sjajan niz i protiv Maxa Hollowaya sudačkom odlukom obranio naslov u perolakoj kategoriji te upisao 22. pobjedu u 23 profesionalne borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Aldo izgubio

Ruski borac Petr Jan postao je novi prvak u bantam kategoriji nakon što je pobijedio MMA legendu Josea Alda. Jan je do pobjede stigao u petoj rundi, nakon što je snažnim udarcima srušio Alda na pod, a sudac prekinuo borbu.

Image
Foto: Profimedia

Petr Yan vs. Jose Aldo

Image
Foto: Profimedia

Jose Aldo vs. Petr Yan

Amerikanka Paige Vanzant, po mnogima najljepša borkinja na svijetu, izgubila je od Brazilke Amande Ribas. Meč je trajao manje od dvije i pol minute, a Amanda je pobijedila polugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Amanda Ribas

Paige si je i djelomično sama kriva za to jer je ona prvo pokušala srušiti Brazilku u parter, a kada su tamo i došli Amanda Ribas je okrenula situaciju u svoju korist.

Image
Foto: Profimedia

Poluga Amande Ribas na Paige VanZant

Amerikanka Rose Namajunas pobijedila je revanšu Brazilku Jessicu Andrade. Namajunas je slavila sudačkom odlukom, a bodove je zaslužila zahvaljujući izvrsnom predstavom u prve dvije runde. Treću je dobila Brazilka, ali joj to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

July 12, 2020; Abu Dhabi, UAE; Rose Namajunas celebrates after her split-decision victory over Jessica Andrade of Brazil in their strawweight fight during the UFC 251 event at Flash Forum on UFC Fight Island on July 12, 2020 on Yas Island, Abu Dhabi, United Arab Emirates.,Image: 542103255, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Image
Foto: Profimedia

Rose Namajunas vs. Jessica Andrade

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo