HOĆE LI SADA KONAČNO UFC PRESTATI MALTRETIRATI MIOČIĆA? / Stipe riješio problem koji je dugo mučio njegova poslodavca

Image

Stipe je poradio na segmentu zbog kojeg silno pati kod svog poslodavca

16.1.2020.
14:11
VOYO logo

Vladar teške kategorije UFC-a, Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, spektakularno je vratio pojas u svoje vlasništvo u kolovozu prošle godine kada je porazio Daniela Cormiera, čovjeka koji ga je nokautirao i nanio mu najteži poraz u karijeri. Miočić od tada nije imao meč, a za sada se niti ne nazire kada će biti sljedeći, no, u međuvremenu Stipe je poradio na segmentu zbog kojeg silno pati kod svog poslodavca, a to je popularnost.

Naime, Miočić je postao sve aktivniji na društvenim mrežama i navukao je na Instagramu više od milijun pratitelja, što je nekako nam se čini u usporedi s ostalima, sasvim dovoljno da ga poslodavac prestane maltretirati zbog, takozvane, nepopularnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočića su godinama u UFC-u šikanirali zbog toga što nije dovoljno popularan, a najveći dokaz tome jest činjenica da je morao čekati više od godinu dana na revanš, a da ga u tom periodu gotovo nitko nije niti spomenuo i na kraju su mu ga jedva dali. Još je tu bilo i podosta priča o tome da Miočić zbog manjka popularnosti zarađuje puno manje nego njegovi protivnici, ali možda sada tome i dođe kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušao u klub 'milijun'

Recimo, Miočić je trenutno popularniji od Fabrizija Werduma, Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema, a tu je negdje s Derrickom Lewisom, Nickom Diazom, Jorgeom Masvidalom, dok ove nove UFC-ove zvijezde i prvaci poput Francisa Ngannoua, Aleksandra Rakića, Johnnyja Walkera, Henryja Cejuda, Alexa Volkanovskog, miljama zaostaju za Miočićem.

Dakako, Stipe za onim najpopularnijima zaostaje nekoliko svjetlosnih godina jer Conor McGregor, recimo, ima 33.6 milijuna pratitelja, Khabib Nurmagomedov 18.4 milijuna eura, a najbliži od prvaka mu je Jon Jones koji ima 4.2 milijuna pratitelja. No, Miočić je barem ušao u klub "milijun".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo