HRGOVIĆ SE VRATIO U HRVATSKU I ODMAH OTKRIO PLANOVE: / Progovorio o Olimpijskim igrama i najavio sljedeću borbu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrgović je stao pred novinare u zagrebačkoj zračnoj luci, a govorio je o planovima u nastavku karijere i sljedećoj borbi.

26.8.2019.
17:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, vratio se iz Meksika gdje je nokautom došao do devete profesionalne pobjede iz devet borbi. Hrgović je stao pred novinare u zagrebačkoj zračnoj luci, a govorio je o planovima u nastavku karijere i sljedećoj borbi.

"Idemo dalje, zaliječiti ozljede i idemo naprijed. Želim velika imena. U sljedećih deset dana bismo trebali potvrditi novu borbu, ime protivnika, datum i lokaciju. Moguće je da me ubace na borbu u Saudijsku Arabiju gdje će se za naslov boriti Ruiz i Joshua. Prvo da zaliječim ozljedu. Vidjet ćemo, puno je velikih imena, puno je mogućnosti", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pričalo se ponešto o Olimpijskim igrama...

"Želim predstavljati Hrvatsku, želim osvajiti olimpijsko zlato. Vidjet ćemo hoću li biti potpuno zdrav, imam još odraditi tri borbe do lipnja", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prvog meča govorim kako sam spreman na sve i to je moj stav. Tko me želi razuvjeriti, morat će me pobijediti. Tu su Eddie Hearn i Team Sauerland da se brinu u mojim protivnicima i vjerujem da će se u sljedećoj borbi ljestvica podići još više. Ja se osjećam dobro i moćno, mogu nokautirati svakoga tko stane pred mene. Što se bojite? Nemojte biti malovjerni. Ima tu još skeptika vidim", našalio se malo Hrgović.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

08.09.2018., Zagreb - Fight night Zagreb, borba za WBC internacionalni pojas u teskoj kategoriji na 12 rundi: Filip Hrgovic (CRO) – Amir Mansour (USA).

Photo:

Zadovoljan je svojim menadžerima i trenerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan svim ljudima koji me okružuju. Trebat će mi još koji kamp da se naviknem na ovu novu kilažu, da povratim staru brzinu. Bitno je da se dobro osjećam, a ja se osjećam odlično", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo