Spektakl na RTL-u / Izazov karijere za hrvatskoga teškaša: Hrgović i Corbin noćas ulaze u ring

Izazov karijere za hrvatskoga teškaša: Hrgović i Corbin noćas ulaze u ring

25.5.2019.
19:39
VOYO logo

Filip Hrgović i Gregory Corbin noćas ulaze u ring. Pred najboljim hrvatskim teškašem američki je debi protiv 12 godina starijeg Amerikanca.

Do još jednoga boksačkog spektakla na RTL-u ostalo je još nekoliko sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez pjevanja i šale, svaki u svojem filmu, Gregory Corbin i Filip Hrgović prošli su vagu. Domaći izazivač ima 122 kilograma, a i Filip Hrgović se u Washingtonu pojavio najteži dosad - sa 109,7 kilograma.

"Nije ono što sam htio da bude, ali osjećam samopouzdanje. Neke od mojih najboljih borbi bile su baš s tom težinom. Što je, tu je, sada nema natrag", poručio je Corbin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tenzija se mogla osjetiti u zraku Nation Harboura kada su se po drugi put u dva dana susreli pogledi. Je li Filip vidio strah u očima Gregoryja Corbina?

"Nije me impresionirao ni danas. Dečko je hrabar, došao se boriti. Velik je, podjednake visine, zna boksati. Nije se uplašio i mislim da će pružit dobru borbu", uvjeren je hrvatski boksač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je u ovom kampu dobio oko četiri kilograma, čime se približava većim teškašima. Brzina i tempo su ostali, a udarci bi trebali biti teži.

VEZANA VIJEST

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja cijeli kamp nisam pregledavao kilažu. Starim, prirodno je da kile idu gore. Dižem kilažu, ako hoću biti u vrhu kategorije, to je najnormalnija pojava i vidjet ćemo sutra kako to radi. Mislim da brzinu nisam izgubio s tri kile, snaga je tu, brzina je tu, jednostavno mi se tijelo razvija, tek dolazim u svoje najbolje godine kao teškaš", rekao je Hrgović.

Meč za Hrgovićev WBC interkontinentalni pojas dogovoren je na 10 rundi. No, čini se da je obojici ova borba više od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam samopouzdan. Mislim da su izabrali krivoga čovjeka, ako mene pitate. Mislim da Filip to upravo osjeća. Vidjet ćemo sutra, ja sam došao pobijediti", rekao je Corbin.

A spreman je i Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki protivnik je pravi. Nije svjetski vrh, budimo realni, ali sve su to dečki koji su spremni na sve. Sve su to hrabri dečki, svakog od njih treba pobijediti, raditi ozbiljno. Nitko se neće sam pobijediti, jel' peti ili pedeseti. Sve su to hrabri dečki spremni na sve", rekao je Hrgović. 

Vaganjem su završene priče. Ispred Hrgovića i Corbina sada je ono što najbolje znaju raditi. A tko je u tome bolji možete pratiti uživo na RTL televiziji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo