JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH NOKAUTA U POVIJESTI UFC-A: / Ušao je u kavez i moćno ga poslao na spavanje

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Američki UFC borac Rashad Evans prisjetio se svojeg, vjerojatno, najvećeg i najboljeg nokauta koji je ostvario u karijeri. Onog brutalnog protiv Chucka Liddella na UFC 88 koji se 6. rujna 2008.

12.5.2017.
16:46
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Evans je Lidella, u borbi koja se održala u poluteškoj kategoriji, brutalno nokautirao moćnim desnim krošeom i to nakon što je prvo fintirao udarac lijevom, kako bi sakrio ono što dolazi. A došao je strašan udarac koji je poslao na spavanje Liddella.

MIOČIĆ S TRENINGA PORUČIO DOS SANTOSU: ‘Neću više prolaziti kroz taj pokolj!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto malo manje od devet godina kasnije, Rashad Evans prisjeća se toga nokauta, o kojem se može pričati i u kontekstu najboljih nokauta u povijesti UFC-a.

Nije htio propustiti takvu priliku

"Gledao sam Liddella godinama kako se bori s Ortizom i Randyjem Coutureom i sa svim ostalim velikim borcima na TV-u i rekao sam si, 'čovjeće, pa ja se sad borim protiv Chucka Liddella'. Bio je to ludi trenutak za mene", kazao je Rashad Evans novinaru uglednog američkog Fox Sporta Andyju Nesbittu i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I rekao sam sam sebi. Ne smijem propustiti tako veliku priliku. Moram otići do kraja i dati sve od sebe".

I otišao je do kraja. I to na kakav način. Nokautom za pamćenje, nokautom o kojem će pričati unucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašan udarac koji je oduševio publiku u Atlanti

"Bio je to udarac koji je svima dao do znanja kako mogu bit ozbiljan kandidat i borac u UFC-u", zaključio je Evans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u nedjelju rano ujutro Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić ulazi u kavez na UFC 211 eventu u Dallasu, na kojem će braniti pojas prvaka u kraljevskoj teškoj kategoriji protiv Juniora dos Santosa. Bit će to druga obrana pojasa prvaka u karijeri za Miočića. Vrijedi spomenuti i kako nikad nitko u povijesti teške kategorije u UFC-u nije obranio naslov prvaka više od dva puta.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo