JONES, LEWIS ILI STIPE? UFC / pitao fanove s kim bi se Ngannou trebao boriti, pogledajte što je on odgovorio

Image

Do sada je upisao 16 pobjeda, od čega četiri prije ove nokautom u prvoj rundi, i tri poraza

31.3.2021.
8:04
VOYO logo

Stipe Miočić izgubio je UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji mješovitih borilačkih vještina nakon što ga je u meču organiziranom u Las Vegasu Kamerunac FrancisNgannou nokautirao na početku druge runde.

Miočić (38) je oprezno ušao u borbu, a Ngannou je bio dominantniji od prve minute i primio je samo jedan ozbiljniji udarac. Na početku druge runde Ngannou je snažnim udarcem lijevom rukom pogodio Miočića i stjerao ga uz ogradu, a nakon što se izvukao iz teške pozicije američki borac je pokušao uzvratiti, ali se previše otvorio što je Kamerunac iskoristio i nokautirao ga. Prije nego je sudac prekinuo borbu, Ngannou je na podu još jednom žestoko pogodio Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon borbe pojavilo se pitanje tko će biti idući izazivač za naslov i zaslužuje li Miočić treću borbu s Predatorom. Osim Miočića spominjali su se još Jon Jones i Derrick Lewis. UFC je na Twitteru postavio baš to pitanje svojim fanovima, a Ngannou je rekao kako je njemu sasvim svejedno tko će biti s druge strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić i četiri godine mlađi Ngannou, koji je prvi afrički prvak teške kategorije, borili su se prije u siječnju 2018. kada je američki borac slavio nakon pet rundi. Ngannou je do sada upisao 16 pobjeda, od čega četiri prije ove nokautom u prvoj rundi, i tri poraza u UFC-u. Miočić je do sada ostvario 20 pobjeda i doživio četiri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo