KHABIB UOČI JEDNE OD NAJVAŽNIJIH BORBI U KARIJERI SPOMINJAO MIOČIĆA: / 'Baš sam danas rekao Cormieru gdje je pogriješio...'

Image
Foto: Profimedia

Nije se borio preko godinu dana

22.10.2020.
17:14
Profimedia
VOYO logo

U subotu navečer sve MMA zaljubljenike čeka spektakl. Na rasporedu je UFC 254 priredba na kojoj je glavna borba večeri ona između KhabibaNurmagomedova i Justina Gaethjea. Ulog je naslov prvaka u lakoj kategoriji. Na konferenciji za novinare Khabib je govorio o razlici između dagestanskog stila hrvanja i američkog.

"Mislim da postoji velika razlika. Svjestan sam ja da on zna hrvati, ali hrvati 25 minuta? Baš sam danas rekao Cormieru - kad si se borio posljednji puta sa Stipom Miočićem, zgrabio si jednom njegovu nogu, srušio ga, no brzo ste se vratili na noge. I to je bilo to, završio si. Sve ostale minute proveli ste na nogama. No, velika je razlika između mene i DC-ja. Pokušam li srušiti Gaethjea jednom i on pokaže dobru obranu, ja ću to nastaviti raditi čitavu noć. To je velika razlika između američkog i dagestanskog hrvanja", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurmagomedov je u karijeri upisao 28 pobjeda, bez ijednog poraza i neodlučene borbe. Posljednji put borio se 7. rujna prošle godina kada je slavio protiv Dustina Poiriera. Nakon toga trebao je odraditi dugonajavljivani meč s Fergusonom, ali je na koncu zbog izbijanja pandemije koronavirusa ona otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo