Pretjerao je / Legendarni Mike Tyson izgubio strpljenje s mladićem: Ovaj ga provocirao, pa završio premlaćen

Image
Foto: Profimedia

Prvo je Iron Mike pozirao s obožavateljem za selfie, a ostao je miran i nakon toga unatoč napornim pokušajima obožavatelja da pokrene razgovor.

21.4.2022.
19:10
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Mike Tyson poznat je kao jedan od, ako ne i najbolji boksač teške kategorije svih vremena. On je sa samo 21 godinom postao apsolutni prvak teške kategorije, a u karijeri ima 50 pobjeda, od čega 44 s knockoutom.

Tyson je bio poznat po zastrašujućem boksanju, ali i po kontroverznom ponašanju u i izvan ringa. Tako se Amerikanac nerijetko našao u središtu kontroverznih situacija i incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavatelj pretjerao

Prema pisanju TMZ Sportsa, Tyson je izgubio strpljenje s jednim obožavateljem u zrakoplovu. Naime, Tyson je letio iz San Francisca prema Floridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Tyson se brzo našao u središtu pažnje mnogih oduševljenih i iznenađenih ljudi. Ipak, jedan muškarac je pretjerao u idoliziranju Tysona. Prvo je Iron Mike pozirao s obožavateljem za selfie, a ostao je miran i nakon toga unatoč napornim pokušajima obožavatelja da pokrene razgovor.

Na koncu je Tyson izgubio strpljenje s čovjekom koji mu je pričao u uho, najprije mu je rekao da se smiri. Ipak, to nije bilo dovoljno, pa ga je Tyson 'počastio' s nekoliko udaraca u glavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo