stručna analiza / Mavrović: 'Hrgović može već danas napraviti taj veliki korak'; Božić: 'Stalno napreduje'

U posebnoj RTL-ovoj emisiji komentar na novo slavlje Filipa Hrgovića dali su naši stručni sukomentatori: Željko Mavrović i Stjepan Božić

25.8.2019.
19:55
VOYO logo

Devetu profesionalnu pobjedu ostvario je najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović kad je u noći sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu u meksičkom gradu Hermosillu nokautom u trećoj rundi svladao 26-godišnjeg Meksikanca Marija Herediju i tako zadržao pojas internacionalnog prvaka u teškoj kategoriji po WBC-u.

U posebnoj RTL-ovoj emisiji komentar na novo slavlje dali su naši stručni sukomentatori: Željko Mavrović i Stjepan Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđenje, jedna lijepa doza veselja. Filip je učinio ono što smo očekivali, zakoračio je još jednu stepenicu bliže onome što on želi. Ima oko sebe sjajnu ekipu. Svi su svjesni da Filip već danas može napraviti taj veliki korak", kazao je Mavrović.

Stjepan Božić je zatim prokomentirao sam kraj meča i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi se iz meča u meč njegov napredak. Vidi se kako u svim segmentima napreduje postupno. Mene su u Areni Zagreb fascinirale njegove noge. Nikada nije imao takve noge. To je dosta bitno. Filip baš zbog nogu danas maltene ne prima udarce", rekao je Božić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo