FANOVI SU ZABRINUTI / Mike Tyson otkrio stvarnu istinu oko svog zdravstvenog stanja: 'Kada mi se to dogodi ne mogu ni govoriti, a kamoli hodati'

Image
Foto: Profimedia

Slike su objavljene prošlog mjeseca, a uhvaćen je kako ga voze u invalidskim kolicima na aerodromu

20.9.2022.
15:36
Profimedia
VOYO logo

Legendarni boksač i bivši neosporeni prvak teške kategorije, Mike Tyson, oglasio se po prvi put nakon što su objavljene njegove slike u invalidskim kolicima u, naizgled, dosta teškom stanju.

Slike su objavljene prošlog mjeseca, a uhvaćen je kako ga voze u invalidskim kolicima na aerodromu. Tyson je sada objasnio zašto ne može hodati i, srećom, riječ je o manje opasnoj bolesti i to je, kako kaže, jedini zdravstveni problem koji ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Imam problema s išijasom i to se svako malo upali. Kad se to dogodi, ne mogu ni govoriti, a kamoli hodati. Hvala bogu da mi je to jedini zdravstveni problem, sad sam odlično... Svi u obitelji su zaista blagoslovljeni i zahvalni na svemu što imamo", rekao je Tyson za Newsmax.

Tyson se povremeno znao pojavljivati u javnosti sa štapom, ali sve je to, kako pojašnjava, zbog kroničnih bolova u leđima i problema s išijasom. Iz tih je razloga odustao od povratka boksu nakon meča s Royem Jonesom 2020. godine, kada je najavio nekoliko revijalnih borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo