'Ovo su najgori bolovi koje sam osjetio u životu!'

Zdravstveno stanje svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji Vladimira Klička ponovo se pogoršalo, otkrio je njegov brat Vitalij.

5.12.2011.
13:01
VOYO logo

"Vladimiru se stanje pogoršalo, odvezao se ponovo u kliniku. Ne osjeća se najbolje", rekao je Vitalij prilikom godišnjeg osvrta na RTL televiziji na kojem je uz njega trebao biti i Vladimir.

U subotu je 35-godišnji Vladimir, svjetski prvak prema verzijama WBO, IBF, WBA i IBO, trebao u Düsseldorfu braniti svoje naslove protiv francuskog izazivača Jean-Mac Mormecka. Međutim, borba je otkazana, ali je već određen novi datum. Sve je pomaknuto za 3. ožujak iduće godine u Düsseldorfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Kličkovog tabora poručili su da se svjetski prvak prema WBA, IBF, WBO i IBO verzijama morao povući iz borbe protiv francuskog izazivača zbog nedavne operacije bubrežnog kamenca.

Podsjetimo, u petak je mlađi brat Kličko završio u insbruškoj bolnici zbog nepodnošljivih bolova u trbušnoj šupljini. Pripremao se za obranu naslova u obližnjem Goingu, njegovoj uobičajenoj bazi kada je, kaže, osjetio "najgore bolove u svom životu". Razlog je bio bubrežni kamenac koji mu je potom operativno odstranjen u Sveučilišnoj bolnici u Düsseldorfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početku se činilo da oporavak nakon operacije teče uredno, ali sada je sve izglednije da će borba protiv Mormecka ipak biti otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo