POSLAO GA NA SPAVANJE: / Brutalno nokautirao protivnika, spremio ga u bolnicu i završio na naslovnicama

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Američki boksač Mason Menard prošloga je petka fantastično nokautirao Eudyja Bernarda, a mnogi su odmah ovaj nokaut proglasili za nokaut godine.

18.4.2016.
17:23
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Iako smo tek u četvrtom mjesecu 2016. godine, boksački stručnjaci i zaljubljenici u ovaj plemeniti sport pričaju o nokautu Menarda i dive mu se. Menard i Bernardo su se prošlog petka susreli na priredbi u Veroni, New York.

'U normalnim okolnostima, ne bi niti pisali o ovom meču'

O ovoj borbi većina medija ne bi niti izvještavalo, ali on je ipak dospio na naslovnice zahvaljujući nokautu kojim je Menard stigao do svoje 31. pobjede iz 32 nastupa krajem treće runde. Inače, ovaj meč je održan u poluteškoj kategoriji (osam rundi), ali završio je ranije. Bernardu je ovo bio prvi poraz u 22 profesionalna nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraženi borac je ring napustio na nosilima te je prevezen u bolnicu, a iz iste je pušten već idućeg jutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U normalnim okolnostima, ne bi niti pisali o ovom meču. Ali, ovoga puta napravili smo iznimku na koju nas je natjerao Menard sa svojim nokautom. Boksač iz Louisiane sjajno je rušio Dominikanca desnim krošeom. Ubrzo su se liječnici stvorili u ringu i nokautiranog boksača iznijeli na nosilima", piše poznati borilački portal Bloody Elbow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo