RUŽAN KRAJ JEDNOG OD NAJVEĆIH UFC-ovih PRVAKA: / Legendarni borac i pionir MMA-a brutalno pretučen na ulici

Image

Ne živi više sportskim životom, iako je još uvijek pod kapom UFC-a gdje je nanizao sedam uzastopnih poraza

29.8.2019.
10:25
VOYO logo

Bivši dvostruki UFC-ov prvak i jedan od pionira MMA-a, Amerikanac B. J. Penn brutalno je pretučen na ulici i to nakon što se fizički sukobio s jednim posjetiteljem noćnog kluba. TMZ Sports došao je do snimki na kojima se vidi kako je Penn mlatio čovjeka s leđa udarcima u glavu ispred kluba, a kasnije je osvanula i druga snimka u kojoj Penn biva brutalno nokautiran.

Ružan je to kraj karijere za Penna, kojeg mnogi smatraju pionirom MMA-a, a u UFC-u već odavno ima status legende. Međutim, posljednjih je godina Penn u silaznoj putanji i tone sve dublje. Ne živi više sportskim životom, iako je još uvijek pod kapom UFC-a gdje je nanizao sedam uzastopnih poraza. Više nije konkurentan u kavezu, a sve češće se oko njega zbivaju samo incidenti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je nedavno susjeda napao mačetom, a optužen je i za obiteljsko nasilje i ovo mu je već druga ulična tučnjava u posljednje vrijeme. I prošli se puta potukao ispred noćnog kluba. Uglavnom, u Pennovu životu vlada uglavnom kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Penn je u posljednjoj tučnjavi, onoj uličnoj, prvo bio nokautiran, a potom se valjda išao osvetiti. Uglavnom zaista je to ružan kraj za jednog velikana UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo