ŠOKANTNA IZJAVA NGANNOUOVOG TRENERA: / Ovako nešto skandalozno u sportu nikad nismo čuli! 'Mogli bismo imati ubojstvo'

Image
Foto: Screenshot: AFP

Rizik od teških ozljeda i čak smrti postoji, toga su svi svjesni, ne samo u UFC-u nego i u ostalim organizacijama.

8.1.2018.
14:06
Screenshot: AFP
VOYO logo

Glavni trener Francisa Predatora Ngannoua, Fernand Lopez, uzburkao je duhove svojom skandaloznom i dosad neviđenom izjavom u dokumentarnom filmu u trajanju od 31 minute pod nazivom: "Francis Ngannou - Nokauti koji će vas inspirirati".

RIJEČI KONTROVERZNOG PRVAKA ODJEKNULE AMERIKOM: ‘Ngannou nije spreman za Miočića, Stipe je opaki gad’

Kad su ga pitali o jačini udarca njegova borca za koji se smatra da je najjači u UFC-u, Lopez je ispalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Francis nekoga pogodi čisto laktom, bojim se da bismo mogli imati ubojstvo u MMA-u, situaciju da jedan borac ubije drugoga. Toliko snažno udara, nikad to nisam osjetio u životu, a znam to jer mu ja na treninzima držim fokusere. Strašno nešto", rekao je Lopez čiju izjavu možete vidjeti u priloženom videu od 26:00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje, slobodna borba je surov sport. Rizik od teških ozljeda i čak smrti postoji, toga su svi svjesni, ne samo u UFC-u nego i u ostalim organizacijama slobodne borbe. Od 2008. godine od posljedica borbi u MMA-u umrlo je petero boraca. U boksu su, pak, u razdoblju od 1890. do 2007. godine umrla čak 923 boksača od ozljeda zadobivenih u ringu, odmah nakon borbe ili nakon nekog vremena, ali od direktnih posljedica borbe.

Borba za naslov prvaka svijeta u "kraljevskoj" teškoj kategoriji između aktualnog prvaka Stipe Miočića i izazivača Francisa Ngannoua na rasporedu je 20. siječnja u Bostonu u TD Gardenu, a održat će se u sklopu UFC 220 eventa kao glavna borba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo