'JOSHUA NIJE BOKSAČ' / Fury pomeo Usyka i Joshuu, a onda sve zaprepastio svojim izgledom: Pogledajte što je napravio od sebe

Image
Foto: Profimedia

Tyson Fury je u posljednjem meču karijere svladao Deontaya Wildera pa je dogovorio meč protiv Dilliana Whytea. Počeo je s pripremama, a usput je i izvrijeđao pola teške kategorije

10.2.2022.
9:36
Profimedia
VOYO logo

Tyson Fury je nakon posljednjeg slavlja nad Deontayom Wilderom dogovorio novi meč, koji će se, prema svemu sudeći, održati 23. travnja. Furyjev novi protivnik bit će Dillian Whyte, a svjetski prvak po WBC-u započeo je s pripremama za taj meč.

Image
ČUDO PRIRODE /

Jeste li znali da je Fury sa 14. imao skoro 90 kg i metar i 90? Bilo mu je zabranjeno boksati; 'Bio je prevelik'

Image
ČUDO PRIRODE /

Jeste li znali da je Fury sa 14. imao skoro 90 kg i metar i 90? Bilo mu je zabranjeno boksati; 'Bio je prevelik'

U međuvremenu je stigao i 'pecnuti' svoje protivnike, a posebno je inspiriran bio kada je pričao o Oleksandru Usyku koji bi se trebao boriti protiv Anthonyja Joshue u revanšu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, već se počelo špekulirati o borbi Usyka i Furyja, ako obojica pobjede u svojim sljedećim borbama.

Nije se suzdržavao

"Sljedeći na redu je Dillian Whyte, a onda slijedi jedna mala naivčina zvana Usyk kojeg ću apsolutno slomiti. Poslat ću ga u srednju kategoriju, to ću mu napraviti", počeo je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joshua je veliki stari bodybuilder. Ne vrijedi ništa, ne želim slušati o tome kako je Usyk dobar. Neka se bori s pravim teškašem, borio se sa starcem Derekom Chisorom na život i smrt. Onda se borio s bodybuilderom koji uopće nije boksač i s njim je išao na život ili smrt. Dok se ne bori s pravim borcem, ne možete ga zvati prvakom. Sve staze vode k meni, ja sam Kralj Cigana. Ako me može pobijediti, reći ću da je dobar čovjek, ali ako ne može, onda je beskoristan", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeren je da će Ukrajinac s lakoćom svladati Joshuu i u drugom meču, a za to vrijeme se on u Dubaiju priprema za meč s Whyteom. Iako su se neki šokirali njegovom fizičkom spremom, već je pomalo normalno da se Fury zapusti nakon neke velike borbe. I ptice na grani znaju da Kralj Cigana voli uživati u životu van boksa.

Sve je šokirao izgledom, ali i kretnjama

Fury je završio s odmaranjem te se zaputio u Dubai gdje je počeo s intenzivnim treninzima okupivši oko sebe kvalitetnu ekipu. Upravo su kolege objavile video s treninga Furyja i gotovo je nevjerojatno spojiti njegove kretnje sa stanjem tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se zapustio, rad nogu, ruku i glave je nevjerojatan, a u to se možete uvjeriti i sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi koji mu pomažu u pripremama oduševljeni su njegovim načinom rada pa su tako ispod snimke napisali:

"Odradio je 15 rundi u ringu s Josephom Parkerom, Rockyjem Fieldingom, Deanom, Darylom Hallom i Kaijem Richmondom, Fury je odlučio odraditi i fokusere. Ovaj čovjek je prava mašina. Hvala što si došao u dvoranu, ovo je dan koji ću zauvijek pamtiti", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo