Uhićen 'opasni' Bosanac koji je prijetio i Mirku Filipoviću

Za MMA borca iz Bosne i Hercegovine Denisa Stojnića u Hrvatskoj se pročulo kad je Mirka Filipovića optužio za doping, te ponudio čak i novac samo da uđe u ring s Cro Copom.

9.1.2014.
11:25
VOYO logo

To mu nije uspjelo, a ni neće neko vrijeme jer je dotični Stojnić završio iza rešetaka. U srijedu navečer uhitili su ga pripadnici MUP-a BiH jer je osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti i lihvarenje.

Odveden je na Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS, a o cijelom slučaju obaviješten je tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Policija radi na rasvjetljavanju i dokumentiranju ovih kaznenih djela, piše portal FightSite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, uskoro će vjerojatno biti poznato više informacija u ovom slučaju. Denis Stojnić posljednji meč odradio je u prosincu prošle godine protiv Ricca Rodrigueza u Sarajevu.

Prvobitno je nakon velike sudačke greške Stojnić proglašen pobjednikom, no naknadno je borba proglašena neriješenom. Sudac je, naime, bio Stojnićev prijatelj i jedini je u dvorani vidio nokautiranog Rodrigueza, te brže bolje dodijelio pobjedu domaćem borcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo