Najbolji košarkaš današnjice napušta slavni klub!?

Prema izvještaju ESPN-a, najbolji košarkaš današnjice LeBron James odlučio je izaći iz ugovora s Miami Heatom.

24.6.2014.
17:02
VOYO logo

Jamesov agent Rich Paul obavijestio je klub da je njegov klijent odlučio iskoristiti opciju u ugovoru i raskinuti suradnju. Odrekao se time 20 milijuna dolara koliko bi dobio da je ostao pod ugovorom, te postao slobodan igrač.

Dakako, to ne znači da ne može potpisati novi i poboljšani ugovor s Miamijem, ali je isto tako slobodan potpisati za bilo koji drugi klub. U posljednje se vrijeme nagađa da bi ga u svoje redove želio vratiti Cleveland, a po američkim se medijima spominje i da bi mogao završiti u Houstonu ili Chicagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James (29) je NBA karijeru započeo u Clevelandu u kojem se zadržao sedam sezona.

//www.youtube.com/embed/2G44rrd14Ss

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako s Cavaliersima nije uspio osvojiti naslov, 2010. je otišao u Miami gdje je s Dwyaneom Wadeom i Chrisom Boshom formirao ''veliku trojku''.

U Miamiju je osvojio dva naslova, a put bi ga sada mogao odvesti u nekom drugom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava da je najbolji košarkaš današnjice LeBron James odlučio izaći iz ugovora s Miamijem inspirirala je šaljivce iz francuskog prvoligaša Dijona na akciju.

Na službenom klupskom profilu na Twitteru osvanula je tako poruka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Želimo vas obavijestiti da ćemo napraviti sve da potpišemo ugovor s LeBronom Jamesom ovo ljeto. No, neće biti jednostavno.''

Budući da se James aktiviranjem opcije o raskidu ugovora odrekao 20 milijuna dolara koliko je treba zaraditi iduće sezone, za očekivati je da neće ići ispod te cijene ni kad je u pitanju Dijon. Osim ako ne gaji posebne simpatije prema francuskom klubu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo