POTRES U CEDEVITI! / Klub potjerao trojicu igrača koji su bili predstavljeni kao velika pojačanja

Image

Veliki potres u Cedeviti. Zbog lošeg ulaska u sezonu klub se odlučio riješiti trojice košarkaša.

26.10.2016.
9:59
VOYO logo

Tako su palac dolje dobila trojica košarkaša koji su ovog ljeta predstavljeni kao velika pojačanja. Na Scottyja Hopsona, Davida Stocktona i Duju Dukana se ne računa i oni niše nisu dio prve momčadi, pišu Sportske novosti koje u svojem tekstu ističu:

TRILER U DOMU SPORTOVA: Cedevita prokockala +13! Izgubila košem 6 desetinki prije kraja

Pregovarat će se o raskidu ugovora

"Sa svom trojicom će se pregovarati oko raskida ugovora, a momčad je bez njih sinoć otputovala u Skopje, gdje ih danas u skopu 3. kola Eurokupa čeka MZT. Dva Amerikanca i prošlosezonski NBA igrač Sacramenta su bivši, moglo se čudi 'zato što nisu oprvdali očekivanja', piše SN u tiskanom izdanju u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vrijedi spomenuti kako je Cedevita proteklog vikenda šokantno i pomalo neobjašnjivo izgubila od Krke u 6. kolu ABA lige (82-83).

Odluka donesena nakon šokantnog poraza

Cedevita je u tom srazu prokockala 13 poena prednosti iz 16. minute, a u posljednjih pet sekundi imali su Zagrepčani loptu i vodstvo 82-81, no David Stockton i Marko Arapović zabrljali su dodavanje i omogućili Slovencima da poentiraju šest desetinki prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zanimljivo, ali lopta koja je bila spašena iz auta prošla je i kroz noge Arapoviću do Sandija Čebulara koji je zabio polaganje za slavlje. Kola zvana Cedevita počela su ići prema dolje nakon što je u dvorani dva Doma sportova nestalo struje, što je jedna zanimljiva stvar vezana za spomenutu utakmicu.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo